sundjeraste garniture 01sundjeraste garniture 02
sundjeraste garniture 03

Sunđerasta Garnitura spojiva čičak trakama

Ova garnitura na sastavljanje je izrađena od mekšeg sunđera i presvučena je jakim PVC ceradnim platnom koje se vrlo lako održava. Idealan deo nameštaja kako za dečije igraonice tako i za dečije sobe. Mogućnost lakog spajanja i razdvajanja daje prednost ovom delu dečijeg nameštaja i može služiti za zdravu igru kroz razvijanje didaktičkih i fizičkih sposobnosti kod dece. U setu se dobijaju 3 dela kauča i 4 dela naslona. Svi delovi su spojivi čičak trakama prišivenim za ceradno platno.

Sunđerasti Dušek-Kauči za devojčice i dečake

Sunđerasti Dušek-Kauč je sličan proizvod kao tabure-foteljica samo je duža varijanta. Vrlo udoban i lep deo nameštaja koji može da primi i do četvoro mališana kao kauč a do petoro kao dušek za sedenje. Ovaj dečiji kauč i dečiji dušek ima dužinu 1m i dovoljno je udoban da dete može i prespavati na njemu. 

 


KLJUCNE RECI: Lazy bag, vrece za lencarenje, vreca za lencarenje, lazy bag za odrasle, lazy bag za decu, jeftin lazy beg, jeftin poklon za dete, jeftin namestaj, najjeftiniji namestaj, najjeftiniji pokloni za decu, igracke za decu, igracka za decu, igracke za dete, lazy kauc, jeftin kauc, najjeftiniji kauch, alternativni kauc, stampano platno, sotex, kauc za decu, deciji kauch, kauc za odrasle, lazy dusek, deciji dusek, dusek za odrasle, jeftin dusek, najjeftiniji dusek, vodeni krevet, dusek za dete, dusek za decu, vodeni dusek, tabure, taburet, taburetici, taburei, lazy tabure, taburetici za decu, tabureti za odrasle, tabure za decu i odrasle, tabure za igru, tabure za valjanje, taburei za sedenje, sofe za sedenje, sofe za decu, sedala za decu, sedala sa decijim motivima, sedalo srce, sedala punjenja sunđerom, udobna sedala, jastuci, memorijski jastuci, deciji jastuci, jastuci za odrasle, nasloni i sedala, sedala za stolice, nasloni za stolice, kamp duseci, kamp sedala, kamping duseci, sunđer, sunđeri, meki sunđeri, tvrdi sunđeri, meki sunđer, tvrdi sunđer, udobni sunđer, udobni sunđeri, sunđeraste fotelje, sundjeraste fotelje, sundjeraste foteljice, sunđeraste foteljice, fotelje za decu, foteljice za decu, male sundjeraste fotelje, male sunđeraste fotelje, sunđerasta fotelja, sundjerasta fotelja, sundjerasti kauc za decu, sunđerasti kauč za decu, sunđerasti dečiji kauči, sundjerasti deciji kauci, decije fotelje, dečije foteljice, dečija fotelja, decija foteljica, deciji kaučić, fotelje za dečiju sobu, nameštaj za dečiju sobu, taburići za dečiju sobu…

povratak-na-pocetnu-shop