jahaci elementi 01

KOMBINOVANI ČUNJEVI *ŠTELUJUĆI / PODEŠAVAJUĆI*

FIKSNI ČUNJEVI SU PROŠLOST! KOMBINOVANI, ŠTELUJUĆI ČUNJEVI SU BUDUĆNOST!

Kombinovanjem postolja, stubnih delova i PVC štapova raznih dužina možete napraviti: Prepone sa podesivom visinom, preponski stub (sa 3 ili 4 visine), prepone za grupno preskakanje, više malih prepona, priručni gol za mali fudbal, čunjeve raznih visina za obeležavanje terena, stub za limbo dens, razne vrste ograda, provlačilice, cik-cak prepone... i još bezbroj mogućih kombinacija.
Čunjevi kombinovani (štelujući ili podesivi) su namenjeni kako odraslima tako i deci (podjednako su namenjeni profesionalcima hobistima i amaterima.) Svaki sportski klub koji praktikuje vežbe za skočnost, kondiciju, agilnost, brzinu treba da koristi podešavajuće čunjeve. Takođe svaka igraonica ili školica sporta ili rođendaonica koja praktikuje aktivan rad sa decom obavezno treba da koristi podešavajuće čunjeve. Postolje podešavajućih čunjeva je dovoljno široko da čak i na neravnom terenu možete poređati stubne elemente preko 1m visine. Stubni komadi mogu i samostalno da se ređaju kad je podloga ravna (parket ili slično) ili mogu na neravnom terenu da stoje komad ili dva u visinu.
Stubni komad kad stoji samostalno (staviti širi deo na podlogu) ima 2 visine, sa kojima se prave junior prepone u 2 različite visine. Postoje 2 raspoložive boje za postolja (crvena i plava) i 4 raspoložive boje (crvena, plava, žuta i bela) za stubne komade i PVC štapove.
Kupci mogu sami da izaberu boje ili da se odluče za mix od svih boja.

povratak-na-pocetnu-shop