lazy program baner 02

 

SUNĐERASTI TABURIĆI ZA SEDENJE

 

Tabure za Decu Veliki

Tabure za decu veliki ima prečnik 40cm, a visina je 40cm, napunjen je sunđerom. Za razliku od klasičnog tabureta, lazy taburet nema drvenih i kartonskih delova i ima tu osobinu da pored namene da se sedi na njemu, može da služi i za bezbednije igranje tipa: valjanje, prevrtanje, bacanje… Za razliku od klasičnog taburea lazy tabure je lakši jer se sastoji samo od eko kože/šotexa i sunđera. Sunđerasti tabure za decu ima stalan oblik zahvaljujuć sunđeru koji ga vraća u prvobitni oblik. Sunđerasti dečiji taburići su prvenstveno namenjeni deci kao i odraslima koji ne žele da odrastu. Pogledajte sve raspoložive motive i boje tabureta.

Tabure za Decu Mali

Tabure za decu mali ima prečnik 30cm, a visina je 30cm, napunjen je sunđerom. Za razliku od klasičnog tabureta, lazy taburet nema drvenih i kartonskih delova i ima tu osobinu da pored namene da se sedi na njemu, može da služi i za bezbednije igranje tipa: valjanje, prevrtanje, bacanje… Za razliku od klasičnog taburea lazy tabure je lakši jer se sastoji samo od eko kože/šotexa i sunđera. Sunđerasti tabure za decu ima stalan oblik zahvaljujuć sunđeru koji ga vraća u prvobitni oblik. Sunđerasti dečiji taburići su prvenstveno namenjeni deci kao i odraslima koji ne žele da odrastu. Pogledajte sve raspoložive motive i boje tabureta.

 


KLJUCNE RECI: Lazy bag, vrece za lencarenje, vreca za lencarenje, lazy bag za odrasle, lazy bag za decu, jeftin lazy beg, stiroporne granule, kuglice stiropora, jeftin poklon za dete, jeftin namestaj, najjeftiniji namestaj, najjeftiniji pokloni za decu, igracke za decu, igracka za decu, igracke za dete, lazy kauc, jeftin kauc, najjeftiniji kauch, punjenje sa stiropornim kuglicama, alternativni kauc, eko koza, stampano platno, sotex,kauc za decu, deciji kauch, kauc za odrasle, lazy dusek, deciji dusek, dusek za odrasle, jeftin dusek, najjeftiniji dusek, vodeni krevet, dusek za dete, dusek za decu, vodeni dusek, tabure, taburet, taburetici, taburei, lazy tabure, taburetici za decu, tabureti za odrasle, tabure za decu i odrasle, tabure za igru, tabure za valjanje, taburei za sedenje, sofe za sedenje, sofe za decu, sedala za decu, sedala sa decijim motivima, sedalo srce, sedala punjenja stiroporom, udobna sedala, jastuci, memorijski jastuci, jastuk za trudnice, jastuci za trudnice, deciji jastuci, jastuci za odrasle, nasloni i sedala, sedala za stolice, nasloni za stolice, kamp duseci, kamp sedala, kamping duseci, tabure za igraonicu, tabure za igraonice, taburici za igraonicu, taburici za igraonice, tabure za dete, tabure za decu, taburici za decu, deciji tabureti, tabureti za decu, za kuću i igraonicu, za kuce i igraonice, …

povratak-na-pocetnu-shop