Lazy bag - vreće za sedenje

Lazy Bag ili u prevodu lenja vreća ili vreća za lenčarenje se izrađuje u tri standardne veličine:

Lazy bag visine 75cm: u pitanju je prava veličina lejzi beg-a za decu, zapremina mu je 120 litara a puni se expandiranim stiropornim granulama negde oko 70% zapremine. Dečiji lazy bag je takođe idealan poklon za dete, i kao pokloni za decu su neprevazidjeni. Takođe je u pitanju jeftin poklon ali ce dete više obradovati od bilo čega. Lazy bag nije najjeftiniji poklon za decu ali je odnos cene i dečijeg odusevljenja optimalan.

Lazy bag visine 120cm: u pitanju je standardna veličina lazy bega za odrasle, zapremina mu je 350 litara puni se granulama stiropora (stiropornim granulama) negde oko 70% zapremine

Materijali za lejzi beg (lazy bag –eng.) mogu biti razni..., Za pravljenje lazy bag-ova koristimo EKO KOŽU, ŠOTEX (impregnirano platno), ili ŠTAMPANO PLATNO sa oko desetak dečijih motiva. Takođe kombinujemo i razne boje i tako možemo ponuditi kupcima jednobojne, dvobojne ili višebojne lazy bag-ove. Lazy bag-ovi se mogu raditi i u bojama klubova, država, zastava... Sem gotovih motiva i boja možemo da radimo i unikatne lazy bag-ove odštampane na baneru u punom koloru sa slikama koje kupac traži.

Punjenje lazy bag-a se radi do 70% zapremine i to je neki idealan odnos. Lazy bag se puni stiropornim granulama i one mogu da se vade ili dodaju (svaki lazy bag ima cibzar). Dopune za lazy bag takođe prodajemo (posle dužeg vremena lazy bag se malo slegne)

Lazy Beg je altarnativni nameštaj, ujedno je i jeftin nameštaj, ako ne i najjeftiniji nameštaj, lako se prenosi i transportuje a u odnosu klasične fotelje možemo reći da je lazy bag jedna udobna fotelja, isto tako i jeftina fotelja (ako ne i najjeftinija fotelja ). Kao alternativni nameštaj lazy bag je idealan jeftin nameštaj za podstanare, nameštaj za mlade parove, nameštaj za kampere, jeftin nameštaj za igraonice, jeftine fotelje za čekaonice, nameštaj za terase, nameštaj za vikendice, fotelja za pecaroše, dečiji nameštaj, nameštaj za sportske klubove, otkačeni kancelarijski nameštaj (samo za ozbiljne firme) ili najjeftiniji nameštaj za studente, ... Lazy Bag za razliku od klasične fotelje nema stalni oblik već se oblik formira prema oblinama kupca, a stiroporno punjenje može da se smanjuje ili poveća...


povratak-na-pocetnu-shop