jastuci 01sundjeraste garniture 03jastuci 02sundjeraste garniture 03

Jastuci za trunice i dojenje bebe

Ovi jastuci su izrađeni od štampanog platna i punjeni su stiropornim granulama što daje lakoću i udobnost jastuku. Mogu se koristiti kao potpora za stomak trudnice što joj olakšava spavanje i daje bolji odmor. Jastuk za trudnice i dojenje ima na krajevima plastičnu kopču tako da se jastuk može zakopčati oko struka majke u sedećem položaju što olakšava dojenje. Jastuk za dojenje takođe ima i jaku čičak traku po sredini sa unutrašnje strane što vam omogućava da položite bebu u udoban položaj za dojenje.
Na slici gore su prikazani dezeni jastuka koje možete izabrati.

Jastuci za oko vrata i u obliku valjka

Ovi jastučići su vrlo korisni kada idete na putovanje kolima, autobusom, vozom ili avionom jer smanjuju opterećenje vratnih mišića i omogućuju lakše sedenje na duže vreme i olakšavaju spavanje u sedećem položaju.
Na slici gore su prikazani dezeni štampanog platna ili boje eko kože koje možete izabrati.


Ključne reči: jastuk za trudnice cena, jastuci za trudnice cene, jastuk za dojenje cena, jastuci za dojenje cene, jastuk za bebe cena, jastuci za bebe cena, jastuk za bebu , , jastuk za putovanje cena, jastuci za putovanje cene, jastuk za pod vrat, jastuk za oko vrata, jastuk za vrat...

povratak-na-pocetnu-shop